2021-05-10 00:41

Revenire surpriză în ring. Veteranul Local Kombat, Mihăiţă Golescu: ”Lupt cu oricine!”

 |  17:46
Revenire surpriză în ring. Veteranul Local Kombat, Mihăiţă Golescu: ”Lupt cu oricine!”

Omul care l-a învins pe Petr Vondracek şi a fost la un pas să-l facă knock-out pe deţinătorul centurii mondiale WBA, Lubos Suda, Mihăiţă Golescu, şi-a reînceput pregătirea şi este decis să revină în circuitul profesionist, la trei ani de la ultimul său meci la profesionişti. La 32 de ani, colosul bucureştean anunţă că e gata să înfrunte pe oricine în drumul său spre glorie.

Sportivul care şi-a făcut debutul în Local Kombat în urmă cu 12 ani se antrenează în prezent la Academia Superkombat din Capitală, inaugurată recent chiar de Remy Bonjasky, acolo unde este şi instructor pentru grupa de începători.

"Cu siguranţă cel târziu până în toamnă voi fi din nou în formă. Nu am renunţat la sport în toată această perioadă, m-am pregătit pentru a nu-mi pierde condiţia fizică, însă voi avea nevoie de ceva timp pentru a putea fi gata de meci", a declarat Golescu, în palmaresul căruia se regăseşte şi titlul de campion mondial la kempo.

Omul care i-a păzit spatele lui Goran Bregovic a urcat ultima oară în ring în vara lui 2012, la Craiova, în faţa a 15.000 de spectatori, atunci când a ajuns până în finala turneului Bodyguardul - Forţe Speciale. Susţinut acum de Queen Poker Club, multiplul campion naţional pe reguli K-1 este gata să dea din nou lovitura. "Nu mi-am spus ultimul cuvânt în kickbox şi sunt gata să lupt cu orice adversar pentru a demonstra asta", a mai afirmat Golescu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2016-05-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE