2020-12-04 22:04

UPDATE Remiză pentru Lucian Bute în meciul cu Badou Jack. WBC deschide o anchetă

 |  08:03
UPDATE Remiză pentru Lucian Bute în meciul cu Badou Jack. WBC deschide o anchetă

Lucian Bute a remizat cu Badou Jack in lupta pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie. Dupa un duel extrem de echilibrat, doi dintre cei trei arbitri judecatori au dat egalitate, in timp ce al treilea a vazut o victorie clara pentru campionul en-titre.

UPDATE

În lumina reacţiilor dure generate de acest meci, WBC a anunţat la scurt timp prin vocea preşedintelui organizaţiei demararea unei anchete.

"Sunt extrem de dezamăgit de decizia celor doi arbitri WBC şi cu siguranţă ne vom ocupa de acest caz", e promisiunea făcută de preşedintele WBC,  Mauricio Suliaman.

Conform publicaţiei Boxingscene.com, "cei trei judecători ai partidei sunt lipsiţi de experienţă în luptele pentru titluri majore, însă toţi au primit aprobarea WBC şi a celor două staff-uri înainte de meci". "E o decizie pe care Jack şi echipa sa o regretă acum, întrucât decizia finală nu le-a picat deloc bine", notează sursa citată.

Regulile luptei spun ca in cazul egalitatii Jack isi pastreaza centura cu diamante, astfel ca suedezul va lupta in toamna pentru unificarea titlurilor WBC si IBF cu James de Gale.Avand poate ultima sansa a carierei de a redeveni campion mondial in boxul profesionist, Lucian a avut insa o evolutie departe de promisiunile facute inaintea luptei.Bute a inceput bine, incercand sa controleze centrul ringului, insa Jack l-a trimis rapid in corzi cu o serie de contre foarte bine plasate.Suedezul a demonstrat ca si-a facut mult mai bine temele si a facut un meci excelent din punct de vedere tactic, "tocandu-l" pe roman cu serii de lovituri la corp care l-au "taiat" pur si simplu pe acesta.Bute a parut ca vrea, dar nu poate, loviturile sale, cele care au trecut de garda adversarului, fiind foarte moi, fara a pune probleme reale.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2016-05-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE