2020-12-05 19:48

Reacția lui Lucian Bute după ce a scăpat de suspendarea pentru dopaj

 |  11:05
Reacția lui Lucian Bute după ce a scăpat de suspendarea pentru dopaj

Pugilistul Lucian Bute a primit una dintre cele mai bune vesti dupa jumatate de an. Comisiile abilitate din box au stabilit ca sportivul român nu a încercat sa se dopeze si a avut parte de o suspendare de doar sase luni de zile. Aceasta s-a încheiat deja, potrivit stiripesurse.ro

La scurt timp dupa ce a primit vestea, Bute a avut si prima reactie pe o retea de socializare. Acesta a vorbit si despre ceea ce vrea sa faca în viitor. "'A fost cea mai dificila batalie a carierei mele, una care a lasat rani adânci. Nu am cautat niciodata sa am un avantaj incorect față de adversari și sunt mulțumit ca autoritațile Districtului Columbia și WBC au examinat problema cu obiectivitate și au caracterizat drept neglijența folosirea unui supliment nutrițional contaminat", a spus Lucian Bute pe Instagram.

Lucian Bute e decis sa îsi continue cariera. "E timpul sa merg mai departe dupa luni de incertitudine și de lupta cu ideea ca am fost acuzat de dopaj dupa egalul cu Badou Jack pentru titlul mondial WBC World. Sunt mulțumit și ușurat pentru înțelegerea la care am ajuns saptamâna aceasta cu Comisia de box din Washington DC: voi face o donație de 50.000 de dolari programului WBC/WADA și accept cele șase luni de suspendare a licen?ei, retroactiv, începând cu 6 mai 2016", a încheiat Bute.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2016-11-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE