2021-06-25 06:17

Prima reacţie a lui Lucian Bute după ce a fost depistat pozitiv la testul antidoping

 |  11:57
Prima reacţie a lui Lucian Bute după ce a fost depistat pozitiv la testul antidoping

Boxerul român Lucian Bute a reacţionat după ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora ar fi fost depistat pozitiv la testul antidoping după meciul cu Badou Jack, disputat pe 30 aprilie la Washington. Pugilistul a mai spus că este surprins și dezamăgit de această știre, el neutilizând niciodată substanțe interzise.

''Ieri a apărut o știre că am fost testat pozitiv pentru o substanță interzisă după meciul cu Badou Jack. Nu am amănunte pentru că nu am primit încă rezultatul oficial al laboratorului folosit de către comisia atletică din Washington. Personal, eu sunt surprins și dezamăgit de această știre. Am o lungă carieră în spate și am fost testat anti-doping de zeci de ori fără să am vreodată un test pozitiv. Conform protocolului va avea loc un nou test la eșantionul 'B' și voi aștepta acest nou test înainte să fac alte comentarii. Nu am folosit niciodată substanțe interzise și sunt convins că se va face lumină în acest dosar'', a scris Lucian Bute, pe pagina sa de Facebook.

În presa canadiană, boxerul roman a declarat că a fost testat de mai multe ori în ultimele luni, mai ales înaintea meciului cu britanicul James DeGale, de la Quebec.

''Nu înțeleg ce a dus la acest test pozitiv. Întotdeauna am trecut aceste teste de când am devenit campion mondial. Mai recent, în pregătirea meciului meu cu DeGale, din noiembrie la Quebec, am fost testat de 8 ori în timpul pregătirii până la confruntare. Am deplină încredere în echipa mea. Analiza B va fi testată și sunt sigur că va ieși negativă'', a afirmat Lucian Bute. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2016-05-27

In legatura cu acest articol...

Test antidoping. Lucian Bute, depistat pozitiv cu ostarină (enobosarm)
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE