2020-11-30 10:41

Olimpiada, pe plan secund pentru pugiliştii români. Niciun boxer profesionist nu se va prezenta la turneul de calificare din Venezuela

 |  19:06
Olimpiada, pe plan secund pentru pugiliştii români. Niciun boxer profesionist nu se va prezenta la turneul de calificare din Venezuela

România nu va avea niciun pugilist profesionist la turneul de calificare din Venezuela, programat în perioada 3-6 iulie. Roland Gavril, Viorel Simion şi Dragoş Alexandru au declinat participarea la competiţia care îi putea duce la Jocurile Olimpice de la Rio, motivând că au alte meciuri în acea perioadă în calendarul fixat la începutul anului.

''În momentul de față nu avem nicio candidatură din zona boxului profesionist. Toți mi-au transmis că au un calendar deja fixat, meciuri de disputat. Regret situația asta, dar mă așteptam. A fost prea din scurt. Era bună intenția de a-i accepta și implica la JO, dar ei și-au făcut calendarul la începutul anului, au încheiat contracte. Nu pot să-i condamn. Dar pentru olimpiada viitoare, lucrurile vor sta cu totul altfel'', a declarat pentru Agerpres Vasile Cîtea.

Ultima şansă pentru boxerii români amatori pentru calificarea la Rio se joacă începând de astăzi la Baku. Avem doar doi boxeri implicaţi, pe Bogdan Juratoni (75 kg) și pe Răzvan Andreiana (56 kg). Primii cinci sportivi de la fiecare categorie vor obține biletele pentru JO. România are un singur boxer calificat la Olimpiadă, pe Mihai Nistor, la categoria supergrea.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2016-06-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE