2020-10-20 00:51

Moșu revine în BOX

 |  16:03
Moșu revine în BOX

Fost campion mondial la box profesionist, Leonard Doroftei a luat decizia de a nu mai sta departe de sportul pe care l-a iubit enorm. “Moșu” se va implica din nou în box. Cum? Aflați mai jos chiar de la el!

Stabilit în Ploieşti, oraşul lui natal, acolo unde are și un Pub, mutat la stadionul echipei Petrolul, Doroftei se va face antrenor și își va deschide cât de curând o sală de box, acolo unde îi va pregăti, de la mic la mare, pe toți cei care vor să facă performanță în acest sport. "Oricât aş vrea eu nu pot sta departe de lumea boxului. Este ca un drog pentru mine. M-am decis să implic din nou, de astă dată, ca antrenor. Intenţionez să-mi deschid cât de curând o sală a mea unde să-i antrenez pe cei care vor să facă performanţă în acest sport.

Fostul meu antrenor, Titi Tudor are sala lui, are stilul lui. Împreună cu cei de la CSM Ploieşti aş vrea să lucrez într-o sală unde eu să coordonez totul. Eu am stilul meu de box pe care vreau să-l transmit mai departe celor care visează să devină mari campioni în acest sport'", a declarat Doroftei pentru Telekomsport.ro. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-02-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE