2020-11-30 06:08

Lucian Bute: Voi reveni la Montreal cu centura mondială

 |  13:45
Lucian Bute: Voi reveni la Montreal cu centura mondială

Boxerul român Lucian Bute a declarat, miercuri, că va reveni la Montreal cu centura mondială după meciul programat pe 30 aprilie la Washington, relatează presa canadiană, citată de Agerpres.

Pugilistul a respectat cântarul impus de WBC, cu 30 zile înainte de meciul de la categoria supermijlocie, având greutatea sub limita impusă de 80 kg.

''Presiunea nu este pe mine, ci pe campion. Mă antrenez bine, sănătatea este bună și după meciul cu DeGale încrederea mi-a revenit 100%. Nu am nimic de pierdut și voi da totul pe 30 aprilie pentru a câștiga această centură. Fanii din Quebec vor să aibă un campion și sunt convins că le pot oferi această centură suporterilor mei. Fac o promisiune: Voi reveni la Montreal cu centura mondială, credeți-mă! Va fi o victorie cu atât mai mare pentru faptul că voi boxa în SUA'', a afirmat Lucian Bute.

În ceea ce îl priveşte pe adversarul său, românul a spus că l-a studiat pe Badou, care i-a învins pe Anthony Dirrell și George Groves.

''E un boxer care a avut o carieră și la amatori, a participat la JO 2008, dar din ce am văzut este un boxer limitat. E bun în toate, dar nu face nimic excepțional și are puncte slabe. Iar faptul că sunt stângaci, îi va crea probleme în plus. Are un stil diferit comparativ cu DeGale, care cred că este mai mai rapid, mai complet față de Badou'', a subliniat Lucian Bute. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2016-03-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE