2020-12-04 00:16

Lucian Bute va boxa cu Eleider Alvarez la Quebec

 |  21:07
Lucian Bute va boxa cu Eleider Alvarez la Quebec

Promotorul Groupe Yvon Michel a anunțat, marți, faptul că Lucian Bute și columbianul Eleider Alvarez se vor înfrunta în data de 24 februarie 2017, pe arena "Videotron Center" din Quebec, notează site-ul boxingtalk.com.

Învingătorul din confruntarea Bute - Alvarez va lupta pentru titlul WBC la categoria semigrea, cu Adonis Stevenson. Canadianul în vârstă de 39 de ani are 28 de victorii (23 prin KO) și o singură înfrângere în carieră, scrie Mediafax.

Eleider Alvarez (32 de ani) este neînvins la profesioniști, câștigând toate cele 20 de meciuri pe care le-a disputat, 10 dintre aceste victorii fiind obținute prin knockout.

În vârstă de 36 de ani, Lucian Bute a disputat 36 de meciuri la profesioniști - 32 de victorii, dintre care 25 prin knockout, trei înfrângeri și o remiză. Bute a boxat ultima dată la 1 mai și a remizat cu americanul Badou Jack, într-un meci pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie.

La 25 noiembrie, pugilistul român a scăpat de suspendarea pentru dopaj din partea Comisiei de box a Districtului Columbia, SUA. Suspendarea de șase luni pentru consumul de Ostarină (substanță interzisă) a expirat la 6 noiembrie, iar Bute a fost de acord cu verdictul și a donat 50.000 de dolari în contul versiunii WBC, pentru lupta împotriva dopajului.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2016-12-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE