2020-12-02 05:29

Lucian Bute, încrezător înaintea luptei cu Badou Jack. Ce spune românul!

 |  13:07
Lucian Bute, încrezător înaintea luptei cu Badou Jack. Ce spune românul!

Boxerul român Lucian Bute a declarat, marţi, că este încrezător că poate câștiga meciul cu suedezul de origine gambiană Badou Jack, campionul mondial WBC la categoria supermijlocie. Lupta va avea loc sâmbătă 30 aprilie, într-o gală profesionistă la Washington.

"Pot aduce ceva diferit în ring decât ultimii săi doi adversari și să îl surprind, cum am făcut cu DeGale, care a crezut că voi fi o pradă ușoară. Orice îndoieli am avut înaintea meciului cu DeGale au dispărut atunci și acum am încredere că pot câștiga în fața unui campion mondial ... stilul său mi se potrivește. Vom oferi fanilor un meci mare. El e cu siguranță în formă și foarte încrezător. Eu voi aduce un plus de experiență, iar centura verde este în joc. Avem toate ingredientele să ținem suporterii ridicați pe scaune pe 30 aprilie", a declarat Lucian Bute, într-un interviu acordat site-ului Fight Hype, transmite Agerpres.

Românul a susţinut că se simte un boxer împlinit după ce și-a apărat titlul mondial de nouă ori.

''Deja mă simt împlinit, am fost campion mondial și mi-am apărat titlul de nouă ori. Centura verde WBC ar fi un bonus extraordinar în acest moment al carierei. Înainte de a avea șansa la titlul IBF, eram pe drumul către centura WBC la supermijlocie, așa că mă simt norocos și binecuvântat să am această oportunitate. Îi mulțumesc campionului că a acceptat acest meci și echipei mele'', a afirmat Lucian Bute.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2016-04-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE