2020-11-30 06:31

Data meciului dintre Lucian Bute şi Badou Jack, stabilită. Biletele, puse în vânzare

 |  11:49
Data meciului dintre Lucian Bute şi Badou Jack, stabilită. Biletele, puse în vânzare

Meciul dintre boxerul român Lucian Bute și suedezul Badou Jack va avea loc în data de 30 aprilie, la arena DC Armory din Washington. Biletele au fost deja puse în vânzare, la prețuri cuprinse între 25 și 200 de dolari.

Gala din Washington va mai cuprinde, pe lângă lupta dintre Lucian Bute și Badou Jack, și confruntarea dintre dintre britanicul James DeGale și mexicanul Rogelio Medina.

Învingătorii celor două meciuri urmează să se înfrunte într-un meci pentru unificarea titlului mondial la această categorie.

Badou Jack (32 ani) a înregistrat ca profesionist 20 de victorii, între care 12 prin KO, un egal și o înfrângere. Acesta a cucerit titlul mondial WBC pe 24 aprilie 2015.

Lucian Bute are în palmares de 32 de victorii (25 KO) și 3 înfrângeri la profesioniști.

"M-am antrenat din greu pentru acest meci și sunt nerăbdător să urc în ring. Abia aștept să-mi apăr din nou titlul pe 30 aprilie. Sunt cel mai bun supermijlociu din lume și am calitățile necesare să înving orice adversar cu care urc în ring. Sunt focalizat asupra lui Lucian Bute, însă știu că o victorie îmi va aduce o confruntare uriașă cu James DeGale", a declarat Badou Jack.

Lucian Bute a afirmat, la rândul său, că este încântat să aibă această oportunitate extraordinară.

„Badou Jack este un mare campion și a meritat titlurile mondiale cucerite. Intenționat să mă antrenez din greu și să fiu în cea mai bună formă a carierei mele pe 30 aprilie. Este șansa mea să câștig centura WBA și să devin pentru a doua oară campion mondial. Voi câștiga și le voi oferi iubitorilor boxului o luptă spectaculoasă", a precizat Lucian Bute. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2016-03-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE