2020-10-28 10:38

Cine este primul pugilist român calificat la Olimpiada de la Tokyo

 |  16:08
Cine este primul pugilist român calificat la Olimpiada de la Tokyo

După atâtea vești proaste legate de pandemia de coronavirus care a lovit întregul mapamond și care a oprit și Turneul Preolimpic de box de la Londra, avem și o veste bună! România are primul pugilist care și-a asigurat biletele pentru Jocurile Olimpice: Cosmin Gîrleanu, la categoria 52 de kilograme.

Acesta a învins în trei reprize un boxer din Azerbajian și și-a asigurat astfel participarea la competiția de la Tokyo.

Revin acasă

Fetele și baieții din naționala noastră sunt de câteva zile la Londra, la Turneul Preolimpic, unde ar fi trebuit să rămână până pe 25 martie. Andrei Arădoaie avea meci de calificare mâine, dar se va întoarce acasă împreună cu restul sportivilor, deoarece organizatorii au decis încheierea concursului din motive de securitate privind virusul Covid-19. La revenirea în țară, toată delegația României va intra direct în izolare pentru următoarele 14 zile. 

În mod normal, după competiția de la Londra ar fi urmat, în luna mai, un alt turneu preolimpic. Concursul este programat să aibă loc la Paris, însă având în vedere situația la nivel mondial cu pandemia de coronavirus, nu se știe exact dacă programul va fi sau nu respectat.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-03-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE