2020-10-19 23:49

Ce şansă a RATAT Ronald Gavril

 |  11:27
Ce şansă a RATAT Ronald Gavril

Boxerul Ronald Gavril a fost învins la puncte de americanul David Benavidez, în meci pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie (Las Vegas), şi astfel a ratat imensa șansa care i s-a ivit surprinzător de a deveni al cincilea boxer român campion mondial la profesioniști, după Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute și Adrian Diaconu.

Românul (31 ani) a suferit cu această ocazie a doua sa înfrângere la profesioniști, având 18 victorii (14 KO). Titlul WBC la supermijlocie fusese lăsat vacant de Badou Jack, colegul lui Gavril la Mayweather Promotions, care a urcat în categorie.

Benavidez (20 ani) a fost văzut învingător de doi arbitri-judecători, cu 116-111 și 117-111, în timp ce Gavril a fost creditat ca învingător de altul, cu 116-111.

David Benavidez, care a obținut a 19-a sa victorie la profesioniști din tot atâtea meciuri (17 KO), a devenit cel mai tânăr campion mondial din istorie la categoria supermijlocie, dar și cel mai tânăr campion mondial la zi, indiferent de categorie.

Cum a decurs lupta

Prima repriză a fost una de tatonare, după care Gavril a fost ceva mai activ, însă Benavidez a condus tactic ostilitățile în următoarele runde. Românul a revenit treptat în meci și a deținut inițiativa în rundele de la mijlocul confruntării. Bendavidez a dat semne de reviriment în rundele 10 și 11, în aceasta din urmă punându-l în reală dificultate pe boxerul băcăuan. În ultima rundă, pe fondul dominării lui Benavidez, Gavril l-a surprins cu o lovitură de stânga la figură și l-a trimis pe american la podea, acesta fiind numărat de arbitru. Din păcate pentru români, acesta s-a ridicat repede şi a dus lupta până la final.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2017-09-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE