2020-11-26 08:34

Campion mondial la box: Sunt depresiv. Sper că cineva mă va omorî înainte ca eu să mă sinucid

 |  13:34
Campion mondial la box: Sunt depresiv. Sper că cineva mă va omorî înainte ca eu să mă sinucid

Campionul mondial la categoria grea în versiunile WBA, WBO şi IBF, britanicul Tyson Fury a declarat că este depresiv şi speră că cineva îl va omorî înainte ca el să se sinucidă. Sportivul trece prin momente grele după ce a fost depistat pozitiv la cocaină în luna septembrie, la un control de rutină.

“Sunt depresiv. Sper că cineva mă va omorî înainte ca eu să mă sinucid. Vreau să fiu ajutat însă nimeni nu face nimic pentru mine. Am ajuns la limită. Nu mai suport să trăiesc. Sunt într-un spital acum şi caut ajutor din partea psihiatrilor. Ei spun că aş fi bipolar. Dar toate astea se întâmplă din cauza lor. Ei m-au adus în starea asta.” a afirmat Tyson Fury, într-un interviu pentru revista Rolling Stone, transmite Mediafax.

Acesta a mai spus că dacă nu ar fi „un bun creştin şi-ar fi luat viaţa într-o secundă”.

“Dacă nu aş fi un bun creştin mi-aş fi luat viaţa într-o secundă. Urăsc boxul în acest moment. Nu m-aş uita la un meci pentru titlul mondial nici dacă s-ar disputa peste stradă. Atât de mult rău mi-a făcut încât nici nu mai vreau să mă trezesc dimineaţă. În fiecare zi îmi doresc să mor. Ştiu că e un lucru groaznic să spun asta în condiţiile în care am trei copii acasă, dar asta simt: nu mai vreau să traiesc! Toţi banii din lume, gloria şi faima nu înseamnă nimic dacă nu eşti fericit. Iar eu sunt departe de a fi fericit”, a completat campionul mondial la categoria grea.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2016-10-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE