2020-12-05 14:15

Bute, pregătit de meciul cu Badou: E un boxer limitat

 |  22:00
Bute, pregătit de meciul cu Badou: E un boxer limitat

Lucian Bute e pregătit pentru marele meci cu Badou Jack, meciul pentru titlul mondial WBC din noaptea de 30 aprilie, care va avea loc la Washington, scrie Digisport.ro.

La 36 de ani, cel poreclit odată "Mister KO" e gata să recucerească centura la categoria supermijlocie, cea care l-a consacrat. Între 2012 şi 2014, Bute a boxat de două ori la categoria semigrea, însă a decis să revină la "prima dragoste".

"Din ce am văzut este un boxer limitat. E bun în toate, dar nu face nimic excepţional şi are puncte slabe. Iar faptul că sunt stângaci, îi va crea probleme în plus. Are un stil diferit comparativ cu DeGale, care cred că este mai mai rapid, mai complet faţă de Badou", declara de curând Bute.

În vârstă de 32 de ani, Badou Jack este deținătorul celei mai vechi și prestigioase centuri din box, WBC, pe care și-o va apăra pentru a doua oară. La profesionişti, Jack are 20 de victorii, dintre care 12 obţinute înainte de limită şi o singură înfrângere.

Câştigătorul meciului Bute - Jack îl va întâlni pe cel din meciul DeGale - Medina, într-o luptă pentru unificarea centurilor IBF şi WBC la categoria supermijlocie. Lucian Bute a fost campion mondial la categoria supermijlocie timp de 4 ani şi jumătate şi şi-a apărat centura IBF cu succes de 9 ori.

Gălăţeanul are 32 de victorii, dintre care 25 obţinute înainte de limită şi 3 înfrângeri. Dacă va reuși victoria pe 30 aprilie, Bute va fi singurul român care a deținut centuri mondiale în două versiuni.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2016-04-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE