2020-12-04 22:34

BUTE e convins că îi va provoca prima înfrângere din CARIERĂ lui Alvarez

 |  13:23
BUTE e convins că îi va provoca prima înfrângere din CARIERĂ lui Alvarez

Boxerul român Lucian Bute a declarat că îi va produce columbianului Eleider Alvarez prima înfrângere din carieră, în meciul care va avea loc vineri, la Centre Vidéotron din Quebec.

''Nu a cunoscut înfrângerea până acum, dar vineri va fi prima oară. Toată lumea ajunge aici. Și eu am fost multă vreme neînvins. Vineri va fi rândul său să piardă'', a spus Bute, citat de portalul La Presse.

Eleider Alvarez a câștigat toate cele 21 de meciuri disputate până acum la profesioniști, 10 dintre ele prin KO.

''Nu am făcut un meci bun cu Pascal, dar vreau să mai explic de ce. Eram după înfrângerea suferită în fața lui Froch. Nu eram pregătit psihologic. Credeam că îmi revenisem, dar nu era cazul. De atunci, sunt un alt boxer, am făcut alte două meciuri de titlu mondial, iar încrederea a revenit'', a explicat Bute, care a adăugat că visează în continuare la un meci pentru titlul mondial: ''Am acceptat acest meci eliminatoriu contra lui Alvarez pentru că este un meci de campionat mondial. Visul meu este să mă bat din nou pentru titlul mondial și să îl câștig''.

Bute și Alvarez se vor înfrunta, vineri seara, la Quebec, la categoria semigrea, iar învingătorul va urca în ring într-un meci de titlu mondial cu canadianul Adonis Stevenson, deținătorul centurii de campion mondial WBC, notează Agerpres.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2017-02-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE