2020-12-04 01:17

Are în cap doar revanşa cu Mayweather

 |  18:16
Are în cap doar revanşa cu Mayweather

Pe Manny Pacquiao îl macină din greu eşecul de anul trecut cu rivalul său numărul 1, Floyd Mayweather. Pugilistul filipinez n-a rezistat decât şase luni de la retragere şi, chiar sub privirile americanului, a revenit în ring la Las Vegas cu o victorie clară în faţa lui Jessie Vargas. În capul lui “Pac-Man” nu există decât gândul revanşei în faţa lui Mayweather, acesta din urmă şi el retras, dar momit să revină pentru un nou meci în care bursele ar sări iar în aer.

Victoria cu Vargas i-a adus filipinezului și titlul mondial WBO la categoria welter. Arbitrii i-au acordat în unanimitate victoria, scor 118-109, 118-109, 114-113, care a însemnat al 58-lea succes din palmares, care mai cuprinde şase înfrângeri și două egaluri. ''Pac-Man'' a câștigat al 17-lea său meci pentru un titlu mondial și a obținut pentru a 3-a oară în cariera sa titlul WBO la welter. La rândul său, Vargas, care deținea centura WBO din martie curent, a suferit a doua sa înfrângere a sa din carieră, față de cele 27 victorii.

''Mă simt fericit. Simt că aș fi putut să fac mai mult, dar obiectivul meu nu a fost să-l fac KO în fiecare repriză. Le mulțumesc fanilor mei, mulțumesc poporului din Filipine'', a declarat Pacquiao, care l-a trimis la podea în repriza secundă pe Vargas. În ceea ce privește o mult dorită revanșă cu Mayweather, după meciul secolului din mai 2015, Pacquiao a evitat să dea un răspuns tranșant: ''Ce urmează? Mă voi întoarce în Filipine să lucrez la Senat. Acum nu știu cine va fi următorul adversar. Cu cine vrea promotorul să lupt, voi lupta''.

Pacquiao, campion mondial la 8 categorii diferite, a disputat ultimul său meci în luna aprilie a acestui an, când l-a învins pe americanul Timothy Bradley, și s-a retras apoi din ring pentru a candida la alegerile pentru senatul din țara sa. După ce a fost ales senator, Pacquiao nu a rezistat tentației unui meci pentru un titlul mondial și a revenit în ring după o pauză de şase luni.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2016-11-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE