2024-04-25 15:02

Starul din NBA și-a rupt ligamentele

 |  16:20
Starul din NBA și-a rupt ligamentele

Starul NBA al echipei de baschet Golden State Warriors, Stephen Curry, va fi indisponibil în perioada următoare din cauza unei accidentări suferită sâmbătă la genunchiul stâng după un duel cu jucătorul de la Dallas Mavericks, McKinley Wright.

Clubul a anunţat că un RMN a confirmat că jucătorul „suferă rupturi parţiale ale ligamentelor tibiofibulare superioare” la genunchiul stâng, precum şi o ruptură în membrana interosoasă şi o contuzie la tibie. Curry ar putea absenţa timp de „câteva săptămâni”, potrivit presei de peste Ocean, în ciuda faptului că o astfel de accidetare te ține pe bară cel puțin șase luni.

„Vestea bună este că se va întoarce. Nu ştim exact când, dar nu este o accidentare care să-l împiedice să joace tot sezonul", a declarat antrenorul Steve Kerr.

Accidentarea înseamnă aproape sigur că Curry nu va avea a noua apariţie la All-Star Game pe 20 februarie la Cleveland, Ohio, pentru care a fost selectat.

El a ratat 11 meciuri consecutive în acest sezon din cauza unei luxaţii parţiale a umărului stâng într-un meci de la mijlocul lunii decembrie, la Indianapolis.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-06



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE