2020-10-20 00:13

Să fie SHOW. Harlem Globettroters revine în România

 |  12:03
Să fie SHOW. Harlem Globettroters revine în România

Harlem Globetrotters, cea mai spectaculoasă trupă de baschet din lume, revine în România petnru două show-uri de zile mari. Fanii celebrilor baschetbaliști trebuie neapărat să ajungă la bucurești, pe 22 mai, la Sala Polivalentă, și pe 24, în Sala Polivalentă din Craiova.

Harlem Globetrotters sunt cunoscuţi pentru abilităţile lor uimitoare de baschet, umor, dar şi pentru implicarea lor sociala, prin acte caritabile pe teren şi în afara acestuia. O echipa de baschet care a depasit si mutat normele baschetului clasic, fiind arhicunoscuta in cultura sportului si a divertismentului. Noul turneu oferă fanilor numeroase oportunităţi de a interactiona cu superstarurile Globetrotters, în timpul meciului, dar şi după meci.

Trupa a fost fondata de Abe Saperstein în 1926, in Chicago, Illinois, cu 20 de ani inaintea fondarii Ligii Nationale de Baschet American (NBA). Primul meci oficial a fost jucat pe 7 ianuarie 1927, iar de-a lungul anilor, echipa a jucat peste 26.000 de meciuri-spectacol, în 123 de ţări, fiind primiti cu bratele deschise de pasionatii de baschet de toate varstele.

Jucatorii au demonstrat ca pot fi entertaineri si in afara terenului, aparând in două filme de la Hollywood in anii `50. Incepand cu anul 1970, echipa a aparut constant la emisiunile televizate sambata dimineata, a rezolvat mistere impreuna cu Scooby-Doo, a aparut in doua seriale animate create de Hanna-Barbera dar si in propria emisiune televizata live `Harlem Globetrotters Popcorn Machine`. Pentru a le incununa meritele, in anul 1982 Harlem Globtrotters au primit o stea pe Hollywood Walk of Fame!


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-02-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE