2020-10-19 23:55

O echipă de baschet din Liga Națională va purta numele Simonei Halep

 |  15:01
O echipă de baschet din Liga Națională va purta numele Simonei Halep

O echipă de baschet feminin care evoluează în Liga Naţională va purta un nume total neobișnuit în acest sport. De joi, echipa din constanța se va numi Phoenix CSU Simona Halep, după ce clubul CSU Ştiinţa Constanţa, cu care are un parteneriat, şi-a schimbat prin ordin de ministru denumirea, prin includerea numelui multiplei campioane la tenis.

”Cu mândrie vă anunţăm trecerea la o nouă identitate vecină cu succesul, care ne va responzabiliza în primul rând pe noi, dar care sperăm să fi model de inspiraţie pentru viitoarele talente ale baschetului constănţean. În baza parteneriatului pe care îl avem cu CSU Ştiinţa Constanţa, care a devenit prin ordin de ministru CSU Simona Halep Constanţa, clubul nostru îşi va schimba şi el numele şi se va numi pe viitor Phoenix CSU Simona Halep Constanţa. Şi ce moment mai potrivit ar putea fi dacă nu unul care vine imediat după succesul Simonei la Praga Open după o pauză îndelungată cauzată de pandemia de coronavirus?”, a anunţat, joi, formaţia din Constanţa.

Aflată la al doilea sezon în Liga Naţională, echipa de la malul mării face referire şi la succesele Simonei Halep: ”Fără a fi o presiune în plus pentru noi, sperăm ca victoriile obţinute de cea mai bună jucătoare de tenis a Constanţei şi a României să fie luate ca reper de fiecare dintre cei care alcătuiesc familia Phoenix Constanţa şi împreună să oferim cât mai multe momente de satisfacţie, să atingem noi praguri ale succesului şi să demonstrăm că merităm să ne identificăm alături de Simona Halep”


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE