2020-10-28 10:51

Clipe TERIBILE pentru Marcel Ţenter. Fiul său se zbate între VIAŢĂ şi MOARTE

 |  21:26
Clipe TERIBILE pentru Marcel Ţenter. Fiul său se zbate între VIAŢĂ şi MOARTE

Antrenorul care a condus naţionala la Eurobasket 2017, Marcel Ţenter, traversează clipe teribile. Fiul său Radu, în vârstă de 25 de ani, este internat la Cluj-Napoca cu traumatism cranio-cerebral sever în urma unui accident rutier suferit duminică seară.

”Am simţit că toate rugăciunile au ajuns la noi, eu şi familia mea le mulţumim tuturor, oameni simpli sau din lumea sportului, jucători, antrenori, fani, colegi şi foşti colegi din baschet, apropiaţi, pentru fiecare gând şi încurajare. Mulţumiri speciale fanilor Universităţii Cluj, care au fost şi la spital, şi echipei de baschet U, pentru suport şi implicare”, a declarat pentru News.ro Marcel Ţenter.

La rândul său, prof. dr. Ştefan Florian, directorul Clinicii de Neurochirurgie Cluj, cel care l-a operat pe Radu Ţenter, a declarat, pentru News.ro, că starea pacientului este foarte gravă: ”Starea sa este extrem de gravă. Îi facem tratamente specifice în Terapie Intesivă pentru traumatismul cranio-cerebral extrem de sever. Mai multe nu sunt de spus”.

Încurajări de la 5.000 de fani

Fanii echipei de baschet U Banca Transilvania Cluj au afişat bannere, marţi, la meciul cu CSU Sibiu, şi i-au scandat numele lui Radu Ţenter. U BT Cluj a pierdut confruntarea cu formaţia sibiană, scor 88-89 (39-49), în ultima etapă din turul Top 6 al Ligii Naţionale. Peste 5.000 de fani au fost prezenţi la meci, iar aceştia s-au reunit în scandări şi încurajări pentru Radu Ţenter. De asemenea, la prezentarea oficială, jucătorii echipei clujene au afişat un banner inscripţionat ”Luptă, Radu!”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-03-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE