2020-10-20 23:16

TRAGEDIE la Grand Prix Belgia: Un tânăr pilot de Formula 2 a MURIT în timpul cursei

 |  21:18
TRAGEDIE la Grand Prix Belgia: Un tânăr pilot de Formula 2 a MURIT în timpul cursei

Tragedie în sportul mondial. Pilotul de Formula 2 Anthoine Hubert, în vârstă de 22 de ani, a murit sâmbătă, 31 august, pe circuitul Spa-Francorchamps, la Marele Premiu de Formula 2 al Belgiei. Totul s-a întâmplat în urma unui accident grav, în care au mai fost implicaţi alţi doi sportivi.

Tânărul francez s-a stins din viaţă în urma impactului cu maşina condusă de americanul Juan Manuel Correa, la o viteză de 170 la oră. Maşina lui Hubert a lovit parapetul de protecţie de pe marginea dreaptă a circuitului, a ricoşat pe pistă şi a fost izbit în plin de monopostul condus de Juan Manuel Correa, care, potrivit bbc.com, a ajuns la un spital din Liege şi este în stare stabilă.

"FIA regretă să informeze că pilotul maşinii cu numărul 10, Anthoine Hubert, a fost rănit grav şi a murit la ora 18:35. Pilotul maşinii cu numărul 12, Juan-Manuel Correa, este stabil şi este tratat la spitalul din Liege. Vom reveni cu amănunte în privinţa stării de sănătate a lui Correa", a fost mesajul celor de la FIA.

În accident a mai fost implicat un al treilea monopost, care a lovit una dintre maşinile implicate. Pilotul acestuia din urmă, Marino Sato, a părăsit pe propriile picioare locul accidentului.

În urma evenimentului, sursa a fost întreruptă definitiv. Născut în Lyon, Franţa, Hubert a decedat la vârsta de 22 de ani, fiind pilot la Renault.

"Familia Mercedes trimite cele mai sincere condoleanţe familiei şi prietenilor lui Anthoine Hubert şi echipelor Arden şi Renault în urma acestei zile tragice", a fost mesajul pilotului Lewis Hamilton.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-08-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE