2020-10-22 04:12

Timișoara, capitala motorsportului românesc pentru o zi. Peste 1.000 de oameni, invitați sâmbătă la Gala Campionilor FRAS

 |  21:08
Timișoara, capitala motorsportului românesc pentru o zi. Peste 1.000 de oameni, invitați sâmbătă la Gala Campionilor FRAS

Aproape 1.000 de persoane sunt așteptate sâmbătă, la Timișoara, la cea mai mare festivitate de premiere de final de an a unei federații naționale, Gala Campionilor FRAS, eveniment care reunește toți campionii automobilismului sportiv românesc din 2019.

Cei mai buni piloți din sezon urmând să fie răsplătiți în cadrul galei care va avea loc la Venue începând cu ora 17:00. Nu vor lipsi Simone Tempestini, Mihai Leu, Vali Porcișteanu, Costel Cășuneanu, Titi Aur și multe alte nume importante ale automobilismului sportiv. De altfel, Gala Campionilor FRAS 2019 îi va premia pe ocupanții podiumurilor finale din nu mai puțin de 16 campionate: raliuri, viteză în coastă, super rally, viteză în coastă 2, viteză pe circuit, drift, karting, time attack, slalom paralel, autoslalom, rally cross, drag racing, klausenburg retro, rally raid, women rally și off road.

În 2019, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv au fost organizate un total de 125 de competiții sportive, la care au participat nu mai puțin de 1344 de piloți. "Sunt onorat că federația se află la apogeul ei, având cele mai mari cifre din istoria sa de 15 ani. A crescut frumos și cu siguranță, pe 30 noiembrie, vom avea parte de o sărbătoare a motorsportului românesc", a declarat Norris Măgeanu, președintele FRAS.

Gala Campionilor FRAS 2019 este organizat cu sprijnul Consiliului Județean Timiș, Primăriei Municipiului Timișoara, Venue Ballroom & Events, Kaufland, Auto Schunn, Exclusive Car Rental, Ministerului Tineretului și Sportului, Dunlop, P1 - echipamente motorsport, Sportlife Group Tg. Mureș, Coca Cola, Hotel Galaxy, Pro X, Infinity Trophy, NH Hotels și al Cramei Gîrboiu.

Evenimentul va putea fi urmărit în direct și pe pagina de facebook a FRAS sâmbătă, începând cu ora 17:00. Față de anul trecut, în cadrul galei vor mai fi premiate alte trei noi discipline, Women Rally, Drag Racing și Klausenburg Retro, toate intrând în calendarul federației începând din 2019.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-11-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE