2020-12-05 20:11

Minune sau o nouă dezinformare? Michael Schumacher ar fi făcut câţiva paşi şi ar fi mişcat o mână

 |  16:11
Minune sau o nouă dezinformare? Michael Schumacher ar fi făcut câţiva paşi şi ar fi mişcat o mână

Florentin Dincă

În ajunul Crăciunului, revista Bunte aruncă bomba. Fostul campion din Formula 1, Michael Schumacher, aflat într-un proces dificil de recuperare după gravul accident suferit la schi în iarna lui 2013, ar fi reuşit să facă câţiva paşi cu ajutorul terapeutului personal şi chiar să mişte o mână. Totuşi, informaţia nu este confirmată de familia ex-pilotului, dar nici de echipa de management a acestuia.

În ciuda faptului că ştirea pare la prima vedere un nou bluf, ca multe altele apărute în ultimul timp, jurnaliştii de la revista Bunte susţin că au vorbit cu o persoană apropiată familiei lui Schumacher, care a spus că acesta, deşi este foarte slab, face progrese importante.

Michael Schumacher se află în recuperare în vila sa din Elveţia în urma accidentului suferit în decembrie 2013 pe pârtia de schi, potrivit Mediafax. În vara acestui an, presa internaţională scria că fostul pilot de Formula 1 a ajuns să cântărească doar 45 de kilograme şi că, deocamdată, nu sunt semne vizibile de îmbunătăţire a stării sale de sănătate.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2015-12-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE