2021-08-01 10:33

UPDATE. Formula 1: Maria de Villota, fost pilot de teste, a fost găsită moartă într-un hotel

 |  12:30
UPDATE. Formula 1: Maria de Villota, fost pilot de teste, a fost găsită moartă într-un hotel

Moartea vine la un an de la prima sa apariţie publică de la tragicul accident auto în care a fost implicată în vara lui 2012.

UPDATE 15.01 Cauza morţii Mariei de Villota pare a fi un accident cerebral vascular, urmat de un stop cardio-respirator. Şi totul s-ar fi petrecut în somn. Cel mai probabil, leziunile grave suferite de aceasta anul trecut în urma accidentului au legătură cu decesul. Autopsia va stabili însă cu exactitate cauzele morţii Mariei.

Poliţia din Sevilla, Spania, a anunţat că Maria de Villota a fost găsită moartă într-un hotel din oraş. Ea urma să participe la o serie de conferinţe. Autorităţile suspectează că femeia a murit din cauze naturale, de pe urma unor afecţiuni mai vechi.

Conform Agerpres, Maria de Villota a suferit în luna iulie 2012 un accident foarte grav pe aeroportul Duxport din Marea Britanie, în timpul unui test cu un monopost al echipei Marussia pentru care evolua ca pilot de încercări. În urma accidentului, pilotul şi-a pierdut ochiul drept şi a suferit multe leziuni grave, în special la cap. Şi-a pierdut simţul mirosului şi al gustului şi a trecut printr-o lungă perioadă de recuperare.

Maria de Villota avea doar 33 de ani şi era fiica lui Emilio de Villota, fost pilot de Formula 1.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2014-02-09

GALERIE MEDIA

Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE