2020-10-28 10:18

De la linia de 9 metri, copilot la raliuri

 |  15:10
De la linia de 9 metri, copilot la raliuri

Cristina Laslo a înlocuit, pentru câteva ore, echipamentul de handbal cu costumul de pilot de curse. Jucătoarea echipei naționale a urcat în mașina lui Mihai Leu și a lui Costi Stratnic și a trait senzații tari.

Cristina Laslo își dorește să treacă în viteză pe lângă adversarele de la Campionatul Mondial din Japonia (30 noiembrie-15 decembrie). Handbalista a avut parte de adrenalină din plin alături de doi piloți de top, Mihai Leu și Costi Stratnic. 

“E a doua oară pentru mine când urc într-o mașină de curse, nu sunt o cunoscătoare, dar mă bucur că am venit și că l-am cunoscut pe Mihai. Sper să trecem la fel de ușor ca el pe lângă adversare, dar la noi e puțin mai greu, nu e din consolă și manete. Mi-ar plăcea să stau în dreapta, ca și azi, pe partea de condus nu mi-ar plăcea să merg cu așa mare viteză” – Cristina Laslo.

Adrenalina de pe semicerc

După experiența de la cursa de viteză în coastă, Cristina Laslo și-a invitat noii prieteni la un meci de handbal al echipei naționale. “N-am cuvinte, a fost scurt și intens, a fost super. E ceva foarte diferit, aș mai veni. L-am chemat la un meci oficial, să vadă din tribună cum se simt emoțiile” – Cristina Laslo.

”Am avut responsabilitatea unui copilot de valoare, dar am încercat să îi arătăm Cristinei cam cum simțim noi adrenalina, din fața televizorului, când joacă echipa națională” – Costi Stratnic, pilot de curse.

Campionatul Mondial de Handbal va avea loc la Kumamoto (Japonia). Naționala României face parte din grupa C, alături de Ungaria, Spania, Muntenegru, Senegal și Kazahstan.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-11-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE