2020-11-26 03:08

Cel mai tânăr pilot de drift din România, rol principal în filmul La Limită

 |  12:57
Cel mai tânăr pilot de drift din România, rol principal în filmul La Limită

Piloţii de drift Alin Grădinaru şi Răzvan Stan îşi vor face debutul pe marele ecran, cei doi numărându-se printre protagoniştii filmului “La limită/The edge”, acolo unde joacă şi cunoscuţii Marius Bodochi, Emil Mitrache (Americanu') și Tudorel Filimon (Nea Popa), care va fi lansat sâmbătă la Palatul Naţional la Copiilor din Capitală.

În vârstă de 16 ani, Alin Grădinaru, vicecampion balcanic, multiplu campion național la  motocross, dar și cel mai tânăr pilot din Romanian Drift Community a primit rolul principal al filmului regizat de Tiberiu Rotărescu și a lui Bogdan Alexe.

"Viața periculoasă pe care Alin o duce la o vârstă atât de fragedă a inspirat întreaga acțiune a  filmului. Este un personaj pozitiv, care se lasă influențat de atracția pericolului pe care copiii de bani-gata îl aduc cu ei. Dorința de competiție și confimare a talentului devine pentru el mai importantă decât linia subțire a vieții", descriu rolul lui Alin din "La Limită" cei doi regizori.

La pelicula la care au participat 120 de tineri pasionaţi de teatru, dans, muzică şi film, Răzvan Stan a participat la filmările demonstrației de drift, dublându-l pe Vlad, personajul negativ. "A fost o experienţă interesantă pentru mine, e o premieră, însă ţin să îi felicit pe toţi tinerii actori din film şi în special pe colegul meu Alin Grădinaru, care a arătat că poate deveni un mare campion nu doar pe circuit, ci şi în afara lui", a spus Răzvan Stan, cel care se pregăteşte acum pentru viitorul sezon al campionatului naţional de drift, organizat în premieră de Romanian Drift Community.

Avanpremiera "La Limită / The edge" va avea loc sâmbătă, de la ora 14:30, la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti. Filmul este rezultatul proiectului "Tabăra de film", ediția 2014 (a patra), proiectul fiind dezvoltat de Asociația pentru Sprijinirea și Promovarea Filmului Românesc, care are ca scop decoperirea tinerelor talente din România și nu numai, cât și distribuția lor într-un film de lung metraj realizat alături de actori cunoscuți.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2016-02-04

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE