2020-10-28 10:11

Un mare LUPTĂTOR în devenire a DECEDAT după ce medicii l-au tratat cu “ia un calmant şi du-te acasă”

 |  14:45
Un mare LUPTĂTOR în devenire a DECEDAT după ce medicii l-au tratat cu “ia un calmant şi du-te acasă”

Anchetă la Spitalul Județean de Urgență ''Mavromati'' din Botoșani, după ce un adolescent în vârstă de 15 ani, luptător de performanță, a decedat, luni dimineață.

Directorul medical al spitalului, Angela Țurcanu, susține că ancheta va începe imediat după ce, în urma necropsiei, medicii legiști vor prezenta concluziile cu privire la cauza decesului. ''Nu am primit încă raportul anatomo-patologic făcut de Medicina Legală. În acest caz se face necropsia și apoi o să avem și un punct de vedere'', a declarat, pentru Agerpres, Angela Țurcanu.

Cosmin Aluchenesei, campion național la lupte, categoria juniori, era legitimat la Clubul Sportiv Botoșani, iar săptămâna trecută a fost convocat la lotul național, care se antrena la Bacău. Joia trecută acesta ar suferit o accidentare, prezentându-se ulterior la un spital din Bacău. Medicii nu au făcut altcevadecât să-i dea niște calmante și l-au trimis acasă.

Acasă, la Botoşani, durerile i s-au acutizat, iar sâmbătă seară sportivul s-a prezentat la Centrul de Primiri Urgențe a Secției de pediatrie a Spitalul Județean de Urgență Mavromati. A primit din nou asigurări că nu e nimic grav. Starea de sănătate a adolescentului s-a înrăutățit însă rapid, iar luni dimineață acesta a încetat din viață.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2017-05-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE