2020-10-20 22:34

Superkombat trece la un alt nivel

 |  17:47
Superkombat trece la un alt nivel

Cea mai cunoscută promoţie de sporturi de contact din Europa, Superkombat, condusă de românul Eduard Irimia, a încheiat de curând contractul cu Eurosport, însă ieri a parafat şi oficializat o nouă înţelegere în acest sens, mult mai importantă, cu celebra televiziune americană CBS Sports Network. Cele două părţi au semnat un acord pentru ca şase evenimente produse de organizaţia românească să fie transmise în prime-time în Statele Unite ale Americii şi Canada. Fanii din România ai Superkombat pot sta liniştiţi, galele vor putea fi vizionate în continuare şi în ţara noastră, la ProTv şi Sport.ro.

"Suntem foarte încântaţi să avem CBS Sports Network ca televiziune parteneră şi să avem brandul nostru expus  pe piaţa americană. Dupa 6 ani de gale live transmise în peste 95 de ţări din 5 continente şi comentariu în 22 de limbi, suntem mândri să ducem produsul la alt nivel", a declarat Eduard Irimia, preşedintele Superkombat.

Conform acordului, fiecare gală va include atât sportivi internaţionali şi americani în meciuri eliminatorii la categoria grea, dar şi titluri mondiale la diverse categorii. În plus, pe lângă confruntările pe reguli de kickbox, evenimentele vor programa şi confruntări de MMA, în acest fel atrăgând fani din ambele sporturi de pe continentul american. Programul de televiziune al galelor Superkombat în cadrul postului CBS Sports Network va fi prezentat într-un comunicat în  următoarea perioadă. CBS Sports Network este disponibil în peste 98 de milioane de case din Statele Unite ale Americii şi Canada, cu 48 de milioane de abonaţi prin cablu, video, telco provideri, dar şi prin satelit pe Direct TV, canalul 221, şi Dish Network, canalul 158.

Gale în toată Europa

Lansat în urmă cu cinci ani, circuitul Superkombat a fost transmis în prime-time de cel mai mare post pan european de sport, Eurosport, fapt ce a asigurat în ultimii 6 ani o expunere a brandului în zona programelor televizate de arte marţiale. În acest timp, promoţia condusă de Eduard Irimia a depăşit toate recordurile de audienţă, cel mai important fiind audienţa lunii la Eurosport în 2012. De asemenea, anul acesta, Superkombat a înregistrat recordul european de public la un eveniment pe reguli de kickbox, cu 34.000 de spectatori la gala care a consemnat retragerea din carieră a lui Ionuţ Iftimoaie. Superkombat şi-a consolidat poziţia de lider la nivel european, iar în ultimii ani, galele organizate de Eduard Irimia s-au desfăşurat în oraşe precum Geneva, Amsterdam, Bucureşti, Monza, Milano, Sibiu, Iaşi, Frankfurt, Viena, Sao Paolo, San Juan, Opatija, Zurich, Varna, Podgorica sau Mamaia. F.D


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2016-12-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE