2020-10-28 09:57

ROMÂNIA face senzaţie la CE de KARATE de la Cluj: Zeci de MEDALII câştigate

 |  11:52
ROMÂNIA face senzaţie la CE de KARATE de la Cluj: Zeci de MEDALII câştigate

România a câștigat 30 de medalii (13 de aur, 10 de argint și 7 de bronz) după primele două zile de întreceri ale Campionatului European de Karate WUKF, organizat la Cluj-Napoca. România conduce astfel detaşat clasamentul pe medalii la competiţia organizată în ţara noastră.

''Este al 9-lea campionat european al WUKF și am reușit să aducem la Cluj 26 de țări, cu 1.846 de sportivi. Până acum este foarte bine, am trecut de două zile grele. Mâine vom mai avea o zi foarte grea, competiția copiilor, și duminică vom avea finalele. Sunt optimist pentru români. Fiind în România, am putut să înscriem mai mulți copii pe fiecare categorie și sunt optimist, pentru că îmi doresc foarte mult să recâștigăm titlul european, pierdut anul trecut în fața Italiei', a de clarat președintele Federației Române de Karate WUKF (FRK WUKF), Liviu Crișan

''După primele două zile de concurs, în care au fost peste 800 de competitori, cadeți, veterani, juniori și seniori, clasamentul este următorul: România are 13 medalii de aur, 10 de argint, 7 de bronz; Slovacia — 6 de aur, 3 de argint, 7 de bronz; Italia — 5 aur, 4 argint, 9 bronz; Danemarca — 4 de aur, 8 de argint, 1 bronz; Polonia — 3 aur, 2 argint, 2 bronz. Categoriile de cadeți și veterani s-au încheiat și premiat. Urmează mini-cadeții și copiii, iar finalele de juniori și seniori vor avea loc duminică'', a declarat şi Andrei Constantin, purtător de cuvânt al Federației Române de Karate WUKF.

În perioada 6-9 aprilie, în Complexul Sportiv Cluj Arena — Sala Polivalentă se desfășoară cea de-a IX-a ediție a Campionatului European de Karate WUKF All Ages, organizat de Federația Română de Karate WUKF.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2017-04-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE