2020-10-22 02:55

Luptătorul Cristian Milea, îmblânzit de o învăţătoare. Ce spune campionul despre proaspăta soţie

 |  17:56
Luptătorul Cristian Milea, îmblânzit de o învăţătoare. Ce spune campionul despre proaspăta soţie

Campionul Local Kombat la categoria mijlocie, Cristian Milea, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Liliana, la cinci ani de când s-au cunoscut. Cu 6 ani mai tânără decât luptătorul, aceasta este învăţătoare la o şcoală privată din Capitală. Cei doi se vor cununa şi religios la finalul acestei săptămâni.

 “Sunt foarte fericit. Cu siguranţă, este aleasa inimii mele şi faptul că am cunoscut-o pe Lili, este cea mai mare victorie a carierei mele”, a spus sportivul, care a disputat nu mai puţin de 79 de meciuri în ringul profesionist, câtigând nu mai puţin de 64. Ultimul succes a fost înregistrat în cadrul galei de retragere a lui Ionuţ Iftimoaie, acolo unde au fost prezenţi nu mai puţin de 34.000 de spectatori.

“Trec prin cea mai bună perioadă a vieţii mele, iar asta şi datorită echilibrului personal, iar pentru asta îi mulţumesc mult soţiei”, a mai afirmat Milea, care şi-a cunoscut aleasa tot în sala de sport.

 “Eu sunt şi antrenor, fratele ei mai mic se pregătea la grupa mea. Pot spune că a fost dragoste la prima vedere”, a mai afirmat luptătorul în vârstă de 28 de ani. Proaspăt căsătoriţii îşi vor amâna însă luna de miere deoarece Cristi se pregăteşte pentru următorul meci, care va avea loc pe 1 octombrie la Superkombat.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2016-09-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE