2020-10-23 15:16

Jo Jo Dan, învins prin KO de americanul Jarrett Hurd

 |  18:05
Jo Jo Dan, învins prin KO de americanul Jarrett Hurd

Român Jo Jo Dan a încercat să dea lovitura în acest week-end, urcând în categorie, de la welter la super-welter, însă a pierdut prin KO în repriza a şasea în faţa americanului Jarrett Hurd, într-o gală desfășurată la Centrul Liacouras din Philadelphia. Meciul, programat pe durata a zece reprize, a fost oprit de antrenorul românului, Howard Grant.

''Antrenorul meu m-a oprit în repriza a 6-a. Cred că puteam să boxez în continuare, dar am încredere că Howard Grant a luat decizia cea mai bună pentru mine. Voi reveni, dar la categoria mea de greutate. Mulțumesc mult tuturor pentru sprijin și încurajări'', a scris boxerul român pe Facebook.

Pe numele său real este Ionuț Dan Ion, românul boxează în mod normal la categoria welter (66,678 kg), dar pentru acest meci a preferat să rişte şi să urce la super-welter (69,85 kg). Pugilistul român în vârstă de 35 ani a pierdut două (ambele prin KO) din ultimele trei lupte, astfel că palmaresul său este acum de 35 victorii (18 KO) și 4 înfrângeri (2 KO). Adversarul său, americanul Jarrett Hurd (26 ani), este un boxer în plină ascensiune, ajungând la 19 victorii în tot atâtea meciuri, dintre care 16 prin KO.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2016-11-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE