2020-10-22 03:42

GALA SUPERKOMBAT DE LA COMĂNEŞTI. Iftimoaie luptă în meciul de retragere împotriva campionului Jorge Loren

 |  18:32
GALA SUPERKOMBAT DE LA COMĂNEŞTI. Iftimoaie luptă în meciul de retragere împotriva campionului Jorge Loren

Ionuț Iftimoaie va lupta mâine seară pentru ultima dată în carieră. Luptătorul român are parte de un duel infernal împotriva campionului mondial Jorge Loren, cel care ia- învins pe ambii fraţi Stoica. Iftimoaie are privilegiul de a-şi încheia cariera într-o gală organizată la el acasă, în Galionul de la Comăneşti (Bacău), unde sunt aşteptaţi 30.000 de spectatori.

În vârstă de 37 de ani, Iftimoaie, care de-a lungul carierei a luptat cu Aleksandr Ustinov, Ray Sefo și Freddy Kemayo, revine în ring pentru un meci special, cel pentru titlul mondial și totodată ultimul. "M-am pregătit ca niciodată. Dacă în trecut, compensam prin tinerețe, acum m-am antrenat fără greșeală. Sunt conștient că voi risca totul în acest meci, întreaga mea carieră. Avantajul meu este faptul că sunt conștient de faptul că mă retrag și trebuie să dau totul în această confruntare, pe când alți sportivi se retrag fără să își dea seama. Am în față un luptător de top. Loren i-a învins pe frații Stoica, iar asta spune multe. Pe 6 august este și Schimbarea la Față, sper să fie schimbarea la față a spaniolului", a afirmai Iftimoaie.

În vârstă de 32 de ani, Jorge Loren este campionul turneului piramidal Superkombat din 2014, iar de anul trecut a devenit și campion mondial la categoria super cruiser după ce l-a făcut KO în prima repriză pe Andrei Stoica. În carieră, spaniolul a adunat 80 de victorii și doar 17 înfrângeri.

Ca un fapt inedit, accesul la gală va fi gratuit, cu excepția zonei din jurul ringului. "A fost dorința mea de a le oferi tuturor șansa să mă urmărească în acest ultim meci. Emoțiile sunt pe măsură", a conchis luptătorul român.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2016-08-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE