2020-10-19 23:46

DEMISIE: Marius Vizer PĂRĂSEȘTE Federația Română de Judo

 |  22:28
DEMISIE: Marius Vizer PĂRĂSEȘTE Federația Română de Judo

Marius Vizer a demisionat de la Federaţia Română de Judo, unde deţinea funcţia de preşedinte de onoare, anunţul fiind făcut public printr-o scrisoare publică. Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo a luat această decizie în urma controverselor care au apărut în ultima perioadă.

Motivul deciziei a venit în urma erorilor făcut la nivel de management al forului condus de actualul preşedinte, dar şi din cauza animozităţilor care au dus la scindarea Federaţiei.

“În calitate de fondator şi preşedinte al Clubului de Judo ‘Liberty’ (primul club privat din România şi câştigător al Cupei Campionilor Europeni în 1999), ulterior preşedinte al Federaţiei Române de Judo, al Uniunii Europene de Judo şi al Federaţiei Internaţionale de Judo, am fost mereu aproape de Judo-ul românesc. Datorită seriilor de evenimente legate de managementul eronat sau viciat al Federaţiei Române de Judo din ultimii ani, precum şi ale animozităţilor actuale care duc la scindarea acesteia, cu mare regret îmi annţ demisia de Preşedinte de Onoare al Federaţiei Române de Judo”, a fost anunţul făcut de Marius Vizer, conform Fanatik.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-04-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE