2020-10-28 11:16

Adversar de TOP pentru Cătălin Moroşanu în gala Dynamite Fighting de la Craiova

 |  13:22
Adversar de TOP pentru Cătălin Moroşanu în gala Dynamite Fighting de la Craiova

Cătălin Moroşanu se va lupta pe 14 decembrie cu croatul Ivu Cuk în main-event-ul Dynamite Fighting Show 3, gală care va avea loc în Sala Polivalentă din Craiova, al treilea oraş din turneul de retragere al celui poreclit “Moartea din Carpaţi”.

În vârstă de 34 de ani, Moroşanu şi-a anunţat retragerea la finalul anului viitor. Până atunci, el va continua să lupte în fiecare regiune din ţară pentru a-şi lua adio de la fanii săi. După Bucureşti şi Piatra Neamţ, caravana Dynamite Fighting Show se va opri în inima Olteniei, la Craiova.În duelul cap de afiş, Moroşanu va da piept cu un croat campion la MMA. În vârstă de 38 de ani,  Cuk are 1.80 m şi 105 kilograme, are centura neagră în judo şi este cotat în Top 10 luptători de MMA din Europa la categoria grea. Acesta deţine şi titlul AFSO în kickboxing.

„Va fi ultimul meu meci în Oltenia. Încă de când am decis să încep acest turneu, Craiova a fost una dintre primele opţiuni. Am mai luptat de două ori aici şi m-am simţit extraordinar, publicul este fantastic. Sala Polivalentă este ultramodernă, o bijuterie şi cu siguranţă va ieşi un spectacol aşteptat de toată lumea. Mi-am studiat adversarul, croatul este un sportiv asemănător cu mine, care merge pe premiza totul sau nimic!”, a declarat Moroşanu.

Pe lângă Moroşanu, în cadrul galei Dynamite Fighting Show vor mai lupta nume precum fostul campion mondial Superkombat, Andrei Stoica, autorul KO-ului anului 2014, Alex Filip, campionul mondial la box, Mihai Nistor, Bogdan Năstase, Amansio Paraschiv sau Marius Tiţă. Craiova va fi reprezentată de Alin Ionuţ Iancu, unul dintre cei mai promiţători sportivi din România în momentul de faţă. Fight cardul complet al evenimentului este disponibil pe www.dynamitefighting.com.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-12-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE